Il Santo Graal


 Il Santo Graal
Uno degli irish pub più rinomati della zona.  Il Santo Graal spicca per tanti motivi: per la sua ampia e storica struttura ricca di archi e pietra a vista, per la sua programmazione live di grande rilievo, e per la sua buona cucina. Nasce all'interno di un palazzo del '500 nel borgo antico, e al suo interno crea un'atmosfera calda, dalle luci soft dove ben gioca il suo ruolo il legno di...

BBeP Barba Baffi e Pellicce


BBeP Barba Baffi e Pellicce
The result cannot simply be defined it pub, sandwich shop or cocktail cafe but a Drincoteca.

Cellar Irish Pub


Cellar Irish Pub
Orari di apertura: dalla domenica al venerdì dalle  20:00 alle 02:00, il sabato dalle 20:00 alle 03:00.

Cocos Cafè


Cocos Cafè
Orari di apertura: dal lunedì al sabato dalle 08:00 alle 00:00 e la domenica è chiuso.

Docks 101


Docks 101
A place that is transformed with the passing of time: the breakfast in the morning, the light lunch, the café in the afternoon, the aperitif in the sunset, the dinner in the evening, the American bar in the night. Additionally, there are the concerts of jazz music, the djs set and the literary presentations, the photographic show and the theatrical monologues.

El Paso Saloon


El Paso Saloon
Orari di apertura: dal lunedì alla domenica dalle 20:30 alle 04:00.

Endimione club


Endimione club
A nimble and elegant place where taste the food light salad, pucce, first and second dishs. A mix sweet and salty do this local suitable of every kind appetite: from the aperitif to the counter to the fast meal, from the greedy pause for an dessert to the travel in the speciality of the regional cooking. Relaxing the background music and the live event that characterize every evening.

Friends Caffè


Friends Caffè
A comfortable and simple place at the same time. You can be sat us and pick something as sandwiches, piadina, chips, cutting board, bruschette and salad, accompanied from an ample choice of beer bottle or thorn; or it’s possible opt for a lunch/dinner. Good the antipasti (only for the lunch): dish hot and cold on the cutting board of cured meats and local cheese. For the first dishs (only for...